Start IN Kamp

Start IN Kamp

Projekt  Start IN Kamp financira se iz Europskog socijalnog fonda u okviru Poziva Poboljšanje pristupa ranjivih skupina tržištu rada u sektoru turizma i ugostiteljstva kojeg je objavilo Ministarstvo turizma, a provodi se u okviru Operativnog programa  Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. Odobrena ukupna vrijednost projekta je 1.108.799,24 kn a financirat će se u 100%-tnom iznosu ukupnih prihvatljivih izdataka projekta.

Pučko otvoreno učilište Poreč je nositelj, a partneri na projektu su Udruga Top Kamping Kvalitete te Mini karavan servis d.o.o. odnosno Polidor Camping Park iz Funtane.

Projekt traje 24 mjeseca. Početak Projekta je 10.04.2018. i traje do 10.04.2020.

 

Kratki opis:

Projektom "Start IN Kamp" razvija se novi program obrazovanja odraslih za poslove vođenja i održavanja kampova koji je dizajniran prema potrebama poslodavaca. Projektom 40 nezaposlenih polaznika usvajaju odgovarajuće kompetencije za rad u sektoru turizma i ugostiteljstva te time povećavaju svoju zapošljivost.  Za osiguravanje kvalitetne i stručne edukacije razvija se i provodi i program usavršavanja predavača i mentora u radu s odraslim osobama uključujući i specifičnosti rada s ranjivim skupinama.

 

Ciljevi projekta su:  

-usvojena  stručna znanja te opće kompetencije i meke vještine ranjivih skupina potrebne za rad u sektoru turizma i ugostiteljstva kroz razvoj i provedbu programa osposobljavanja za poslove vođenja i održavanja kampova te organiziranu praktičnu nastavu na radnom mjestu kod poslodavca

-unaprijeđena stručna i pedagoška znanja i vještine predavača i mentora u sektoru turizma i ugostiteljstva kroz razvoj i provedbu programa
usavršavanja predavača i mentora u radu s odraslim osobama uključujući i specifičnosti rada s ranjivim skupinama

 

BESPLATNA ONLINE NASTAVA

 

Arhiva vijesti

PRIJAVE ZA BESPLATNI PROGRAM OBRAZOVANJA ZA POSLOVE U TURIZMU

 

Linkovi:

Projekti EU-a i ostali projekti

referentica
Anita Pilat

Tel.: +385 52 887 210
Mob.: +385 91 432 26 48
Fax: +385 52 887 222
e-mail: anita.pilat@poup.hr