Obrazovni odjel

Dragi posjetitelji,

dobrodošli na stranice obrazovnog odjela. Kao ustanova s dugogodišnji iskustvom u poučavanju i obrazovanju, djelujemo s ciljem poticanja i motiviranja pojedinaca za učenjem te promoviranja cjeloživotnog obrazovanja. Pridonosimo razvoju naprednijeg društva znanja koje će se tako bolje gospodarski razvijati te na taj način doprinijeti razvoju svoje sredine. Naša je misija potaknuti pojedince na usvajanje znanja i vještina aktualnih u sadašnjosti, a obveza nam je pružiti našim polaznicima kvalitetu i sigurnost u stečeno znanje. Program nam je usmjeren na neformalne i informalne obrazovne programe u kojima naši sugrađani pronalaze svoje interese, bilo u poslovnom ili u privatnom pogledu.

S ciljem pružanja usluge edukacije, trudimo se biti aktualni i fleksibilni, spremni ponuditi obrazovne programe koje društvo i tržište rada traži. Količina znanja svakodnevno se povećava, a istovremeno postojeće znanje sve brže zastarijeva. Stoga smo na usluzi sugrađanima koji žele napredovati u poslu ili pronaći posao, naučiti novi jezik, informatički se opismeniti ili jednostavno kvalitetno i kreativno iskoristiti slobodno vrijeme. Usmjereni smo na pojedince kao najvažnije čimbenike društva - razvijajući pojedinca, razvijamo cijelu zajednicu. Iz navedenih razloga nudimo programe koje pohađaju sve dobne skupine, od vrtićke dobi do umirovljenika.

Obratite nam se s Vašim idejama, svaki Vaš prijedlog bit će nam od koristi da osmislimo što kvalitetniji program Vaših aktivnosti.

 

Tečajevi

Obrazovni odjel

 

Voditeljica
Ana Čehić Anić

Tel.: +385 52 887 216
Fax: +385 52 887 221
e-mail: obrazovanje@poup.hr

 

Administrator
Sanja Jakus
Tel.: +385 52 887 216
Fax: +385 52 887 221
e-mail: sanja.jakus@poup.hr