UPISI U PROGRAME OBRAZOVANJA

UPISI U PROGRAME OBRAZOVANJA

NOVO!

Odsad nudimo priliku za osobni i profesionalni razvoj - besplatne programe obrazovanja za odrasle putem vaučera Hrvatskog zavoda za zapošljavanje! Svrha ovih programa je omogućiti stjecanje novih vještina, obnovu znanja i pripremu za nove poslovne izazove. Putem vaučera polaznici mogu pohađati programe za knjigovođu, asistenta za upravljanje projektima, internetskog marketinga i brendiranja bez financijskog opterećenja.

 

Želite li učiti strani jezik prema europskom referentnom okviru za jezike i svoje znanje upisati u e-radnu knjižicu? U Pučkom otvorenom učilištu Poreč pohađat ćete nastavu engleskog, njemačkog ili talijanskog jezika dvaput tjedno u popodnevnim satima, uz iskusne stručne stalne predavače. Nastava se odvija prema provjerenim metodama poučavanja, u suvremeno opremljenim učionicama. Programi su odobreni od strane Ministarstva znanosti i obrazovanja.

 

Nastava kreće od listopada, a više informacije o programima i upisima potražite putem e-maila obrazovanje@poup.hr ili na broju telefona: 052 887 216.