UPISI U PRIPREMNI GLAZBENI RAZRED

UPISI U PRIPREMNI GLAZBENI RAZRED

Upisnica

Pučko otvoreno učilište Poreč objavljuje upise u pripremni tečaj učenika prvih i drugih razreda osnovne škole za upise u glazbenu školu. U pripremni glazbeni razred upisuju se djeca uzrasta od 7 do 9 godina.

Cilj ovog tečaja je pobuditi interes za glazbu kod djeteta, razvijati želju za uključivanjem u glazbene aktivnosti, pjevanje, sviranje i slušanje glazbe, obogatiti emocionalni doživljaj glazbe, njegovati i kultivirati glasovne mogućnosti i težiti za intonativno čistim pjevanjem uz pravilno disanje i jasno izgovaranje teksta, razvijati glazbeni sluh i pamćenje.

Polaznici će imati priliku pokazati svoje potencijale i svatko će dobiti prave smjernice za daljnji razvoj. Bit će im omogućeno upoznavanje sa svim instrumentima, te organiziran posjet koncertima u Umjetničkoj školi Poreč

Ukoliko želite djetetu omogućiti glazbenu naobrazbu, no nemate predznanje o sposobnostima i željama svog djeteta, javite nam se!

Djeca se upisuju putem online forme: https://forms.gle/jwaN2uWEP5oTgoBN7 

 

Cijena: 26 €* mjesečno / 195,90 kn

Trajanje: listopad - svibanj

Nastava: ponedjeljkom od 17.30 do 19.00 sati (blok sat).

Nastava započinje 2. listopada 2023.!

 

Kao rezultat rada Vaše dijete će razviti pjevačke vještine, sposobnost pamćenja glazbenih cjelina, melodije i teksta, razviti osjećaj za skupno muziciranje, pozitivne međuljudske odnosa, timski rad i aktivno sudjelovati u stvaranju pozitivnog ozračja.

Ukoliko želite djetetu omogućiti glazbenu naobrazbu u glazbenoj školi, no nemate predznanje o sposobnostima i željama svog djeteta, javite nam se!

Informacije možete dobiti na putem e-maila: obrazovanje@poup.hr ili na broju telefona: 052 887 216.