REŽIJA KAOSA - radionica eksperimentalnog filma

REŽIJA KAOSA - radionica eksperimentalnog filma

Pučko otvoreno učilište Poreč radi promocije djelovanja Kinokluba Poreč te poticanja bavljenjem filmskom umjetnošću radionicu eksperimentalnog filma daruje mladima do 29 godina. Za sve ostale cijena radionice iznosi 96 eura + PDV.

Ideja radionice je upoznavanje s poviješću eksperimentalnog filma, suvremenim tendencijama kako u Hrvatskoj tako i u inozemstvu, a potom i korištenje alata koje polaznici već posjeduju (mobitel, fotoaparat, programe za montažu i obradu fotografija te različite druge medije) u stvaranju drugačijeg pristupa filmskom mediju. Kroz niz vježbi i analiza eksperimentalnih i hibridnih filmova polaznici će se upoznati s glavnim pojmovima i alatima kojima valja baratati u radu na razvoju svoje ideje. Svaki polaznik radit će na individualnom projektu.

Prvi susret radionice održat će se u utorak, 13. 2. 2024. u 17 sati u prostorima Pučkog otvorenog učilišta Poreč. Planirano trajanje radionice je 12 tjedana, odnosno u 12 termina, održanih jednom tjedno u trajanju od 2 i pol sata. Mentorica je Ivori Sošić. Broj polaznika ograničen je na 6.

Za prijavu na radionicu do 9. 2. pošaljite svoje podatke (ime i prezime, godište te broj telefona) i, ako niste član Kinokluba Poreč, kratko motivacijsko pismo na e-adresu kinoklubporec@poup.hr.

Veselimo se vašim prijavama!