Zvjezdan Ružić – Pianotron

ZVJEZDAN RUŽIĆ – Pianotron
  • 10.07.2024.
  • 21:00
  • lapidarij Zavičajnog muzeja Poreštine

Let's Disconnect Together naziv je koncertne turneje Zvjezdana Ružića i njegovog projekta Pianotron. U doba kada smo povezani jedni s drugima na svim mogućim uređajima i mrežama, toliko je lako zanemariti ljepotu sadašnjega trenutka i uživati u njemu. A upravo to Zvjezdan želi, da se povežete s njim te da zajedno odlutate u njegov magični svijet glazbe, gdje vas očekuju skladbe s njegovih albuma Delightful F i Inspiration.

Pianotron je sastavljen od tri instrumenta- klavira, melotrona i pedala na kojima unaprijed isprogramira zvuk koji kasnije pokreće udarcem noge. Svaki taj instrument predstavlja jedan dio Zvjezdanove osobnosti. Klavir predstavlja znanje, vještinu i mudrost, melotron ono razigrano dijete u njemu koje se igra notama, a pedale onoga koji neprestano traga za nečim novim. Koliko god to nemoguće zvučalo, Zvjezdan sva tri instrumenta svira istovremeno. Kada svira, svoju publiku vodi na putovanje kroz različite prizme priče koju pripovijeda notama. Njegov je cilj da publika čuje, razumije i osjeti cijelim svojim bićem ono što njegova glazba progovara. Pianotron mu baš to i
omogućuje.

“Ukratko, Pianotron je glazba i ogledalo moje duše! Ako me
želite bolje upoznati, poslušajte Pianotron, tamo su svi
odgovori.”

Zvjezdan Ružić

sdl_zjvi_corretta_05064.jpg
sdl_zjvi_corretta2_05163.jpg
simonediluca_zvjezdanruzic_05027.jpg

 

 

Na ovom događanju moguće je fotografiranje/snimanje, a u svrhu objave na internetskim stranicama, društvenim mrežama i u tiskovnim izdanjima Pučkog otvorenog učilišta Poreč kao organizatora i trećih strana i /ili trećih strana kao organizatora.

Ukoliko ne želite biti fotografirani/snimani molimo Vas da nas o tome obavijestite.