Zlatokosa

Zlatokosa
  • Kazalište: Teatar Naranča
  • Redatelj: Petra Vukelić
  • Uloge: Katja Rabar, Majkl Mikolić, Irin Šime Rabar, Luka Juričić i Elizabeta Košeto
  • 24.04.2022.
  • 17:00
  • 25 kn
  • kazalište

 

„Draga djeco, gospodo i dame drage, spremite se, jer ću iz sve svoje snage pričat priču o djevojci duge kose. Pričat ću vam o životu Zlatokose.“

Tako nas šašavi galeb u ulozi naratora priče uvodi u novu predstavu Teatra Naranča „Zlatokosa“. Zlatokosa je jedan u nizu klasika braće Grimm čija su djela svevremenska, uvijek zanimljiva najmlađima te uvijek nose važne životne vrijednosti i pouke. Stoga možemo reći da klasici braće Grimm nemaju samo zabavljačku svrhu, već i poučnu.

Nekada davno, u dalekom kraljevstvu, u neimaštini je živio mladi bračni par. Sve veća glad natjerala ih je da potajno uberu matovilac iz vrta svoje susjede, koja je na njihovu žalost bila vještica. Vještica ih je ulovila u krađi i oduzela im novorođenu djevojčicu koju je zatvorila u visoku kulu. Ta je djevojčica narasla u predivnu djevojku duge kose. Zvala se Zlatokosa.

Zlatokosa je cijeli život živjela u kuli u nadi da će jednoga dana iz nje izaći. Njen život se jednog dana preokrenuo kada je u njenu kulu došao neočekivan gost. Tko je došao i jeli Zlatokosa izašla iz kule, pogledajte u novoj predstavi Teatra Naranče.

 

 

 

Od 1. ožujka 2022. godine nije moguće rezervirati ulaznice za kazališne predstave. Ulaznice se mogu kupiti online ili na blagajni.

Online kupovina moguća je preko rezervacijskog sustava (www.rezervacije-poup.hr).

Radno vrijeme blagajne:
redovno: četvrtak, petak i subota od 17 do 20 sati te sat vremena prije predstave.

Za sve dodatne  informacije nazovite:
052/887-218 (ured) radnim danom 12 - 14 sati
052/887-223 (blagajna) u radno vrijeme blagajne