TESLA - PRILAGOĐAVANJE ANĐELA

Tesla - prilagođavanje anđela
  • režija: Vladimir Posavec-Tušek
  • uloge: Vladimir Posavec-Tušek, Momčilo Otašević
  • trajanje: 75 minuta
  • 14.02.2023.
  • 20:00
  • 7,96 € / 60 kn
  • kazalište

14. 2. 2023. - 7,96 € / 60,00 kn

 

Dana 7. siječnja 1943. godine u Nikolinu hotelsku sobu ulazi tajanstveni čovjek koji se predstavlja kao novinar. Sobarica hotela New Yorker zateći će ga mrtvog sljedećega jutra, s osmijehom na licu i to će biti ‘‘istina’’.

Zavirite kroz ključanicu njegove sobe i prisustvujte trileru koji se odigrao u posljednjem satu Nikolina boravka na zemlji. 

 

Ova je predstava umjetnički doprinos razotkrivanju jednog genijalnog znanstvenika i mudrog duhovnog bića.

U ulozi Nikole Tesle pojavit će se Vladimir Posavec - Tušek, kazališni, televizijski i filmski glumac. U bogatoj glumačkoj karijeri dosada je ostvario više od 70 uloga. Na kazališnim daskama odigrao je velik broj naslovnih i vodećih uloga u predstavama Rikard III, Koriolan, Sirano XXI, Hasanaginica, Braća Karamazovi i dr. Domaća teatarska publika trenutno ga može vidjeti u hit-predstavi Teatra EXIT Konstelacije, a široj publici poznat je po ulogama u TV serijama Kud puklo da puklo, Crno bijeli svijet, Drugo ime ljubavi

Misterioznog gospodina Smitha igra Momčilo Otašević, višestruko nagrađivani kazališni, filmski i televizijski glumac.  U svojoj dosadašnjoj karijeri istaknuo se u predstavama Filomena MarturanoEgzistencija, Djeca sa stanice Zoo, Učene žene, Antigona, Oluja, Ribarske svađe, Ekvinocijo, Hamlet... Hrvatska ga publika dobro poznaje kroz glavne uloge u mnogim serijama posljednjih deset godina. Momčilo Otašević smatra se jednim od najboljih mladih glumaca s vjernom publikom širom regije. 

 

 

 

 

Od 1. ožujka 2022. godine nije moguće rezervirati ulaznice za kazališne predstave. Ulaznice se mogu kupiti online ili na blagajni.

Online kupovina moguća je preko rezervacijskog sustava (www.rezervacije-poup.hr).

Radno vrijeme blagajne:
redovno: četvrtak, petak i subota od 17 do 20 sati te sat vremena prije predstave.

Za sve dodatne  informacije nazovite:
052/887-218 (ured) radnim danom 12 - 14 sati
052/887-223 (blagajna) u radno vrijeme blagajne

Vezana događanja