RADOVAN KUNIĆ / Neistraženo

  • 23.07. - 20.08.
  • 21:00
  • Mala galerija

Samostalna izložba slika
 
Otvorenje u četvrtak, 23. 07. 2020. u 21.00
Mala galerija, Narodni trg 1
trajanje izložbe: 23. 07. – 20. 08. 2020.
radno vrijeme galerije: svakim danom od 10 – 12 i 19 - 22 sata
Nedjeljom i blagdanima zatvoreno
 
Multimedijalna instalacija „Neistraženo“ donosi spregu slike i zvuka, koji u fuziji stvaraju blokadu u odnosu na vanjski svijet i otvaraju vrata jednoj hibridnoj stvarnosti. Pojedinačno, sve je u ovom radu poznato, gotovo urođeno u svima nama, ali u kombinaciji sastavnih elemenata postiže se doživljaj začudnosti, irealnosti, iskoraka prema nepoznatom – svojevrsne avanture. 

Radovan Kunić rođen je 1987. U Rijeci. 2012. Diplomirao je kiparstvo na Akademiji primijenjenih umjetnosti u Rijeci. U svome radu pretežno se bavi slikarstvom; sudjeluje na međunarodnim umjetničkim rezidencijalnim programima (Njemačka , SAD, Belgija)  te izlaže na brojnim skupnim  i na desetak samostalnih izložbi u hrvatskoj i inozemstvu. Dobitnik je više nagrada i priznanja  a njegovi se radovi nalaze u privatnim i javnim kolekcijama (Hrvatska, USA, Italija, UK, Austrija...). Član je HDLURi i HDLU, te HZSU (2016.-2019.). Osim u svom ateljeu, radi i kao asistent na katedri za slikarstvo Akademije primijenjenih umjetnosti sveučilišta u Rijeci. Živi u Matuljima.

 

Na ovom događanju moguće je fotografiranje/snimanje, a u svrhu objave na internetskim stranicama, društvenim mrežama i u tiskovnim izdanjima Pučkog otvorenog učilišta Poreč kao organizatora i trećih strana i /ili trećih strana kao organizatora.

Ukoliko ne želite biti fotografirani/snimani molimo Vas da nas o tome obavijestite.

 

Lokacija
Vezana događanja