PREDSTAVLJANJE KNJIGE TORNAJ SE DOMA - TORNA CASA 2

PREDSTAVLJANJE KNJIGE TORNAJ SE DOMA - TORNA CASA 2
  • 11.12.2023.
  • 19:00
  • kazalište

U ponedjeljak, 11. 12. od 19 sati u kazališnoj dvorani održat će se predstavljanje knjige Tornaj se doma - Torna casa, razgovori s autorima drugog ciklusa Tajane Reznić Brenko.

Publikacija dokumentira istoimeni projekt, jedinstven na ovim prostorima, kojim se afirmiranim umjetnicima omogućava autorsko predstavljanje u rodnome gradu.

Nakon prvog ciklusa razgovora, objavljenog 2020. godine, u ovom se, drugom ciklusu predstavljaju sljedeći autori: Branko Gulin, Terezija Cukrov, Dea Curić, Luka Žužić i Davor Sanvincenti.

Pozivaju se svi zainteresirani da pobliže upoznaju predstavljene autore te podrže ovu vrijednu publikaciju i kulturni život grada Poreča.

 

O autorici:

Tajana Reznić Brenko rođena je u Puli 1977. Odrasta u Vrsaru i Poreču. Studij Hrvatskoga jezika i književnosti završava na Filozofskom fakultetu u Rijeci. Nakon Poslijediplomskog doktorskog studija književnosti, izvedbenih umjetnosti, filma i kulture na Filozofskom fakultetu u Zagrebu svoje istraživanje nastavlja na Transdisciplinarnim studijima suvremene umjetnosti i medija na Fakultetu za medije i komunikacije u Beogradu. Istraživački joj se interesi kreću u područjima izvedbenih studija, transdisciplinarnosti (povijest, teorija, metodologija, hermeneutika), evolucijske i naturalističke estetike, alternativnih modela obrazovanja. Živi i radi u Poreču.

Razgovore s umjetnicima i umjetnicama vodila je tijekom jesenskih i zimskih mjeseci 2022. godine te u siječnju i veljači 2023.

 

 

 

Od 1. ožujka 2022. godine nije moguće rezervirati ulaznice za kazališne predstave. Ulaznice se mogu kupiti na internetskom rezervacijskom sustavu www.rezervacije-poup.hr ili na blagajni Učilišta u radnom vremenu:

Radno vrijeme blagajne:

ponedjeljak – petak:   7.00 –11.00
(uz prethodni poziv na broj +385 52 887 218)

na dan predstave/projekcije: jedan sat prije početka programa