Ma šta?

Kazališna predstava dramskog studia "Čin, čin"

  • 05.04.
  • 19:30
  • 0 kn
  • kazalište
Rezerviraj online

Prva predstava novog dramskog studija Pučkog otvorenog učilišta Poreč „Čin, čin” u kazališnoj sezoni 2018./2019. tragala je za temeljima budućeg rada. Grupa od dvadesetak osoba povezanih jednom posebnom strašću dala se u produkciju predstave učeći o kazališnom životu, razmišljajući o smislu izvedbenih umjetnosti, afirmirajući maštu, imaginaciju kao alat koji u suvremenom načinu života nedostaje. Predstava „Ma šta?” vraća maštu ne kao bijeg od stvarnosti, već kao neizbježno sredstvo stvaranja.

uloge: Dario Filipović, David Belas, Ivan Čupić, Anna Bosykh, Suzana Rupenović, Katja Zec, Martina Štefanić, Marko Pavlović, Sara Jurčić, Alexandra Lera, Danijela Mihić, Ivan Herak, Barbara Munjas.

ma ča 3.jpg
ma ča 4.jpg
ma ča 2.jpg

 


 

Ulaznice

Cijena ulaznica u pretprodaji: 50 kn
Cijena ulaznica na dan predstave: 60 kn 

Cijena ulaznica za dječje predstave u pretprodaji: 20 kn
Cijena ulaznica za dječje predstave na dan izvedbe: 25 kn 

radno vrijeme blagajne (samo u
tjednu kad je kazališna predstava):

ponedjeljak - srijeda
od 10.00 do 12.00

četvrtak - subota
od 17.00 do 20.00

nedjelja: jedan sat prije početka predstave
broj telefona blagajne
(u radno vrijeme blagajne):
052 887 223

U pretprodaji možete, po povoljnijim cijenama, kupiti rezervirane karte do 24 sata prije predstave. Ukoliko ne podignete rezervacije, karte možete kupiti na dan predstave po cijeni od 60, odnosno 25 kn.

 

Na ovom događanju moguće je fotografiranje/snimanje, a u svrhu objave na internetskim stranicama, društvenim mrežama i u tiskovnim izdanjima Pučkog otvorenog učilišta Poreč kao organizatora i trećih strana i /ili trećih strana kao organizatora.

Ukoliko ne želite biti fotografirani/snimani molimo Vas da nas o tome obavijestite.

 

Lokacija