I BIT ĆU OVDJE DA VAM POMOGNEM

I BIT ĆU OVDJE DA VAM POMOGNEM
  • 16.06.2024. - 18.06.2024.
  • 16:00 - 21:00
  • 0
  • Mala galerija

Izvedbeni rad I bit ću ovdje da vam pomognem suočava jednog gledatelja/gledateljicu i jednog prototipa. Fiktivnog, visoko sofisticiranog prvog tjelesno-jezičnog modela umjetne inteligencije. Bezimeni prototip nositelj je programa “How To Be More Human”. Program omogućuje sudioniku potpuno buđenje jednog od osjetila.

U našem svijetu, koji pokreće tehnologija, čovječanstvo prolazi kroz stalnu krizu. Ljudi se iz dana u dan sve više udaljavaju od vlastite prirode – zato je naš “How To Be More Human” program osmišljen kako bi vam pomogao da se vratimo u kontakt sa samima sobom, sa svojom pravom prirodom. Zahvaljujući našem posebnom programu po mjeri, u samo deset do petnaest minuta moći ćete se ponovno povezati sa svojim osjetilima na način da ćete se osjećati živima kao nikada prije. Vidjet ćete, čuti, mirisati, dodirivati ili okusiti svijet oko sebe, i to će konačno duboko promijeniti način na koji se odnosite prema sebi i onima oko vas.

Za potpuno iskustvo, izvedbeni prototip dolazi u kombinaciji s imersivnom instalacijom “Waldeinsamkeit” koja je iznimno iskustvo. No, već samo jedna sesija s prototipom bit će za početak dostatno iskustvo.

Za sudjelovanje u izvedbi potrebno je popuniti prijavni obrazac: How to be More Humanne propustite ovu izuzetnu priliku da povratite svoja osjetila!

LISTENING-MS-photoTripar.jpg
PROPS2-photoLukaPesun.jpg
SCENE2-photoLukaPesun.jpg
SCENE-photoLukaPesun.jpg
SEEING2-MS-photoTripar.jpg
TASTE-MS-photoTripar.jpg
TOUCH2-MS-photoTripar.jpg

Autori fotografija: Ivan Tripar, Luka Pešun