Elis Lovrić

  • 04.09.
  • 21:00
  • lapidarij Zavičajnog muzeja Poreštine

Koncert Elis Lovrić u lapidariju Zavičajnog muzeja Poreštine

U srijedu, 4. rujna u 21 sat

Ulaz slobodan

U organizaciji Pučkog otvorenog učilišta Poreč publici će se u srijedu navečer predstaviti Elis Lovrić, svestrana i nagrađivana umjetnica, akademska glumica i multijezična kantautorica iz Labina. Spajajući zvuk suvremenosti i tradicije u originalnu cjelinu visokog emotivnog naboja, Elis svojim autorskim skladbama na labinjonskoj cakavici uvodi publiku u zaboravljene svjetove naših krajeva. Pjesme su joj obojane magičnošću prostora, vremena i ljudskih sudbina, preplavljene osjećajima - čarobne.

„S istim žarom s kojim sam kao mala željela gitaru, sanjala glumu, film, poeziju, pjevanje, sviranje... s istim žarom radim i dalje, jer je to moj put koji sam prepoznala kad sam napisala svoju prvu pjesmu na labinjonskom: 'Tić'. Zvala se 'I Found My Way' i uistinu otkrila mi je moj put', komentirala je Elis.

 

 

 

Na ovom događanju moguće je fotografiranje/snimanje, a u svrhu objave na internetskim stranicama, društvenim mrežama i u tiskovnim izdanjima Pučkog otvorenog učilišta Poreč kao organizatora i trećih strana i /ili trećih strana kao organizatora.

Ukoliko ne želite biti fotografirani/snimani molimo Vas da nas o tome obavijestite.

 

Lokacija