Dobro se dobrim vraća

  • Kazalište: Teatar OZ
  • Redateljica: Mihaela Sirotnjak Železnik
  • Uloge: Mihaela Sirotnjak Železnik
  • 23.02.
  • 17:00
  • 25 kn
  • kazalište
Rezerviraj online

„Dobro se dobrim vraća“ je lutkarsko - igrana predstava za djecu, priča o jednom neobičnom putovanju nastalom iz mješavine dosade, usamljenosti i bezgranične mašte. Dosada može iznjedriti čudesne stvari. Upravo to se događa i djevojčici kad u miru i tišini vlastitog bića, iz dosade, zaroni duboko u svoju maštu i uprizori igru vođena predmetima koje nalazi u svojoj sobi. Vodi nas na čudesno putovanje jednog Siromaha. On na svom putu pomaže životinjama (riba, ptica) i biljkama (ružmarin) koje susreće na putu. No, na tom putu susretne Kraljicu Čarobnicu koja obeća dati kraljevstvo onome tko se tako dobro sakrije da ga ona ne može pronaći. Siromah se odluči poigrati skrivača sa Kraljicom. U ritmičnoj igri skrivača pomažu mu životinje i biljke kojima je on pomogao na svom putu. I naravno, na kraju uspjeva pobijediti Kraljicu u igri skrivača, jer DOBRO SE UVIJEK DOBRIM VRACA, istim putem korača.

dobro 01.jpg
dobro 02.jpg
dobro 04.jpg

 


 

Ulaznice

Cijena ulaznica u pretprodaji: 50 kn
Cijena ulaznica na dan predstave: 60 kn 

Cijena ulaznica za dječje predstave u pretprodaji: 20 kn
Cijena ulaznica za dječje predstave na dan izvedbe: 25 kn 

radno vrijeme blagajne (samo u
tjednu kad je kazališna predstava):

ponedjeljak - srijeda
od 10.00 do 12.00

četvrtak - subota
od 17.00 do 20.00

nedjelja: jedan sat prije početka predstave
broj telefona blagajne
(u radno vrijeme blagajne):
052 887 223

U pretprodaji možete, po povoljnijim cijenama, kupiti rezervirane karte do 24 sata prije predstave. Ukoliko ne podignete rezervacije, karte možete kupiti na dan predstave po cijeni od 60, odnosno 25 kn.

 

Na ovom događanju moguće je fotografiranje/snimanje, a u svrhu objave na internetskim stranicama, društvenim mrežama i u tiskovnim izdanjima Pučkog otvorenog učilišta Poreč kao organizatora i trećih strana i /ili trećih strana kao organizatora.

Ukoliko ne želite biti fotografirani/snimani molimo Vas da nas o tome obavijestite.

 

Lokacija