Dalmatinska stand-up comedy večer

  • 14.01.
  • 18:00
  • 60 kn
  • kazalište

“Dalmatinska stand-up comedy večer” - SplickaScena

Najbolji splitski komičari po prvi put dolaze u Poreč! Posvuda oduševljavaju svojim nastupima, no stigao je trenutak da se i pred istarskom publikom pokažu u najboljem svjetlu. Josip Škiljo, Ivica Lazaneo, Ante Travizi i Tomislav Primorac će vam otkriti novu dimenziju splitskog humora koji je življi i žešći nego što možda slutite i pokazati zašto je SplickaScena hit u gradu pod Marjanom.

Sve one koji dođu na show "Dalmatinska stand-up comedy večer" čeka sat i pol ispunjen smijehom, jer vesela splitska ekipa izvodi presjek svog najboljeg materijala!

Za one koji ih još nisu imali prilike upoznati, SplickaScena je stand-up comedy kolektiv nastao u gradu pod Marjanom. Preko 200.000 ljudi upoznalo ih je gledajući njihov prvi cjelovečernji comedy specijal „Stand-up po splicki“ na YouTube-u koji su objavili u rujnu. Osim u Splitu, redovito nastupaju po čitavoj Dalmaciji, Hrvatskoj i šire, a odlične reakcije i odaziv publike najbolja su pozivnica za druženje u utorak, 14. siječnja u Kazalištu Poreč s početkom u 20 sati. Vidimo se! :)

 


 

Ulaznice

Cijena ulaznica u pretprodaji: 50 kn
Cijena ulaznica na dan predstave: 60 kn 

Cijena ulaznica za dječje predstave u pretprodaji: 20 kn
Cijena ulaznica za dječje predstave na dan izvedbe: 25 kn 

radno vrijeme blagajne (samo u
tjednu kad je kazališna predstava):

ponedjeljak - srijeda
od 10.00 do 12.00

četvrtak - subota
od 17.00 do 20.00

nedjelja: jedan sat prije početka predstave
broj telefona blagajne
(u radno vrijeme blagajne):
052 887 223

U pretprodaji možete, po povoljnijim cijenama, kupiti rezervirane karte do 24 sata prije predstave. Ukoliko ne podignete rezervacije, karte možete kupiti na dan predstave po cijeni od 60, odnosno 25 kn.

 

Na ovom događanju moguće je fotografiranje/snimanje, a u svrhu objave na internetskim stranicama, društvenim mrežama i u tiskovnim izdanjima Pučkog otvorenog učilišta Poreč kao organizatora i trećih strana i /ili trećih strana kao organizatora.

Ukoliko ne želite biti fotografirani/snimani molimo Vas da nas o tome obavijestite.

 

Lokacija