Što TI misliš?

Fokus grupe "Što TI misliš?" provode se kao aktivnost projekta "Poreč: (G)rad s mladima" koji Grad Poreč-Parenzo provodi uz financijsku podršku Europske unije, u okviru programa Erasmus +. Fokus grupe održat će se u predviđenim terminima, u prostorijama Pučkog otvorenog učilišta Poreč, uz pridržavanje epidemioloških mjera.

Fokus grupe će se održati 14., 16., 18., 21., i 23. rujna 2020. godine, u dva termina dnevno, jedan počinje u 9:00, a drugi u 13:30h. Moguće je sudjelovati samo na jednoj fokus grupi. Osiguran obrok u 12:30h i osvježenja za sve sudionike. Svi zainteresirani za sudjelovanjem pozivaju se da prijavu ispune na ovom linku: https://forms.gle/DcvxQL2eJEitT6Fz5

Link za prijavu je također objavljen i na društvenim mrežama- facebook i instagram Lokalnog programa za mlade Grada Poreča.

Za više informacija o projektu, te mogućnostima uključivanja u aktivnosti molimo da se obratite putem e-maila: lpmporec@gmail.com ili e-maila: zaklada@civilnodrustvo-istra.hr.

 

Napomena za osobe mlađe od 18 godina:

Sudjelovanje mladih osoba u dobi od 15 do 18 godina moguće je uz prethodnu suglasnost roditelja/zakonskog zastupnika za sudjelovanje u aktivnostima projekta „Poreč: (G)rad s mladima“. Molimo te da u obrascu prijave, na predviđenim mjestima, navedeš ime i prezime te kontakt podatke roditelja/zastupnika, kako bismo ga mogli kontaktirati te informirati o projektu i načinu tvojeg sudjelovanja u aktivnostima.