Preuzmite 6. preglednik zbivanja

 

 

 

Drage sugrađanke i sugrađani,
Care concittadine e concittadini,

vjerujem da je i vama kao korisnicima naših usluga laknulo otkad je u funkciji nova mrežna stranica Pučkog otvorenog učilišta i sustav online kupovine ulaznica, koji je proradio ovih dana.

Il nostro desiderio era quello di darvi la possibilità di accedere alle informazioni sugli avvenimenti della nostra istituzione, in ogni momento. Questo ora sta succedendo! Ci rallegriamo delle nuove opportunità di comunicare con Voi.
Osvrnula bih se nakratko na KUP 54+, projekt koji je netom završio i svima nam ugrijao srce. Okupio je pripadnike treće životne dobi, a najveći broj njih nikada nije bio na pozornici u takvoj funkciji. Svi smo uživali gledajući ih, bili su opušteni i zaigrani, kao da sjede u svojim dnevnim boravcima. Hvala im na čudesnom iskustvu i spoznaji da se sve može, samo treba ustrajati i vjerovati!
Nel 2019 il nostro Coro misto Joakim Rakovac celebrerà i 40 anni della sua esistenza con una serie di esibizioni ed eventi. Vi invitiamo a seguirli nel corso dell’anno a sostenere il loro impegno per la canzone il canto e la forza dell’attività.

Pred nama je, osim ostaloga, i pilot-aktivnost projekta EU-a kojim se bavimo i o kojem smo pisali u prethodnim brojevima Pregleda zbivanja. Događa se! Od 28. travnja do 5. svibnja grad će biti preplavljen umjetnicima, izvedbama, promatračima i sudionicima u umjetničkim procesima. Budite s nama na gradskim ulicama i trgovima te u prostorima u kojima se naši programi inače odvijaju: kino/kazališna dvorana, foaje, galerije, lapidarij, Sabornica, Bazilika.

Ci aspetta una primavera ricca di avvenimenti, come sempre! Consultate, sfogliate, scorrete il nostro programma e segnate gli eventi che volete condividere con noi.


I dalje osluškujemo bilo grada...
Ascoltiamo il battito della nostra città…


Snježana Radetić
ravnateljica Pučkog otvorenog učilišta Poreč
Direttrice dell’Università popolare aperta Parenzo