Poziv na Dramski studio Pučkog otvorenog učilišta Poreč

Pozivaju se svi zainteresirani za sudjelovanje u dramskom stvaralaštvu na radionice Dramskog studija Pučkog otvorenog učilišta Poreč u suradnji s Centrom za mlade Poreč.

Radionice su već u tijeku i moguće se priključiti u sljedećih mjesec dana. Sljedeći termin radionica održat će se u subotu, 8. prosinca u 13 sati u prostorijama Pučkog otvorenog učilišta Poreč.

Na radionicama se bavi osnovama dramaturgije i kroz nju se uči o svim elementima stvaranja kazalište predstave, a zatim ih se i utjelovljuje u praktičan rad.

Radionice vode David Belas i Vesna Stilinović.

Vesna Stilinović akademska je glumica te se 20 godina bavi dramskom pedagogijom. Radi s mladima i odraslima, a dugogodišnja je prvakinja HNK Varaždin, gdje je ostvarila niz blistavih uloga. Dio svoje karijere bila je i redateljica na Hrvatskoj televiziji.

David Belas voditelj je Odjela glazbeno-scenske djelatnosti Pučkog otvorenog učilišta Poreč. Multimedijalni je umjetnik, performer, redatelj i vizualni umjetnik koji u svojoj praksi teži k integraciji likovne i izvedbene umjetnosti.

Polaznicima radionica preporučuje se nošenje sportske/udobne odjeće, poželjno crne boje. Osim toga potrebna je kreativna energija i želja za učenjem i stvaranjem, dok prethodno znanje i iskustvo nisu potrebni.

Iskušajte se u svijetu amaterskog istraživačkog kazališta te uz znanja i vještine naših voditelja otkrijte mogućnosti kazališnog stvaranja!

 


 

Ulaznice

Cijena ulaznica u pretprodaji: 50 kn
Cijena ulaznica na dan predstave: 60 kn 

Cijena ulaznica za dječje predstave u pretprodaji: 20 kn
Cijena ulaznica za dječje predstave na dan izvedbe: 25 kn 

radno vrijeme blagajne (samo u
tjednu kad je kazališna predstava):

ponedjeljak - srijeda
od 10.00 do 12.00

četvrtak - subota
od 17.00 do 20.00

nedjelja: jedan sat prije početka predstave
broj telefona blagajne
(u radno vrijeme blagajne):
052 887 223

U pretprodaji možete, po povoljnijim cijenama, kupiti rezervirane karte do 24 sata prije predstave. Ukoliko ne podignete rezervacije, karte možete kupiti na dan predstave po cijeni od 60, odnosno 25 kn.

 

Na ovom događanju moguće je fotografiranje/snimanje, a u svrhu objave na internetskim stranicama, društvenim mrežama i u tiskovnim izdanjima Pučkog otvorenog učilišta Poreč kao organizatora i trećih strana i /ili trećih strana kao organizatora.

Ukoliko ne želite biti fotografirani/snimani molimo Vas da nas o tome obavijestite.

 

Lokacija
Novosti