Photodistorzija

Print

PHD7 03

Photodistorzija je umjetnički projekt putem kojeg se želi konceptualnim pristupom predstaviti fotografiju kao proizvod, medij i nezaobilazan oblik komunikacije unutar suvremenog društva. Projekt je zamišljen kao izložbeni postav fotografija i predstavljanje specifičnih procesa, manifestacija i primjene fotografija u raznim artificiranim prostorima. U skladu sa zakonitostima likovne umjetnosti, gdje fotografija ima svoje likovno i umjetničko mjesto, Photodistorzija predstavlja različite konceptualne radove unutar lokacija galerija - art-zona.
Photodistorzija osigurava ravnopravan pristup svim autorima iz Hrvatske i inozemstva.

Poziv za sudjelovanje raspisan je putem javnog natječaja a stručni žiri izvršiti će selekciju najboljih fotografija koje će biti izložene u sklopu samostalnih i skupnih izložbi na lokacijama Galerije Zuccato, Male galeriji i foye-ru kazališta.

Tema, tehnika i broj radova nije uvjetovan, format je ograničen na 30 x 40cm. Jedina propozicija Photodistorzije jest da su fotografije / instalacije - autorsko djelo autora, te da su nastale u protekle dvije godine. Učestvovati mogu svi, bez obzira na iskustvo, godine ili profesiju.

 8. Photodistorzija

 

Arhiv

7. Photodistorzija
6. Photodistorzija

5. Photodistorzija

4. Photodistorzija
3. Photodistorzija
2. Photodistorzija
1. Photodistorzija