Mrki teatar

Printwww

mrki na brzaka.jpg

50px-Facebook_icon.png

Mrki teatar je dramski ansambl Kazališta Poreč. Osnovan je u jesen 2009. godine a predstavio se je svojom prvom predstavom u produkciji Kazališta Poreč pod nazivom "Svi smo mi isti (ispod kože)". Tijekom kontinuiranog rada ansambl se profilirao u 17 stalnih članova koji žele učiti i educirati se na svim poljima vezano za Kazalište i dramsku umjetnost. A ono što ljude vezuje i drži na okupu je kontinuitet, razumijevanje i povjerenje, te napokon - kao i u svakom odnosu koji ljude povezuje, čini ih jačima i bližima cilju - koordinacija i timska predanost.

Glumačka postava Mrki teatra je različitih starosnih dobi i poslovnih interesa a napokon i njihove su životne okolnosti bitno drugačije od onih profesionalnih. Neki od glumaca Mrki teatra  su zaposleni, neki su u penziji, neki u školi. Ansambl je napravio velike pomake u svom radu, od 14.03.2010.g, datuma na koji Mrki teatar slavi svoj rođendan a nakon svake predstave osjeća se snažna zrelost i iskorak u svim aspektima jedne kazališne skupine, što ponekad i nije samo gluma.

Audicije za nove članove odvijaju se svake godine u proljeće, neposredno prije postavljanja novih praizvedbi. Više o Mrki teatru na službenoj stranici teatra  www.mrkiteatar.com.

 

INFO:

Pucko otvoreno  uciliste Porec
Narodni Trg br.1
52 440 Porec

kultura@poup.hr

tel. +385 52 887 21 8

 

"Carevo novo ruho" premijera 2014. godine

CNR_prvi_resize.jpg