Print

Vijesti /

Poziv na Dramski studio Pučkog otvorenog učilišta Poreč

Pučko otvoreno učilište Poreč
  • 0 kn

Pozivaju se svi zainteresirani za sudjelovanje u dramskom stvaralaštvu na radionice Dramskog studija Pučkog otvorenog učilišta Poreč u suradnji s Centrom za mlade Poreč.

Radionice su već u tijeku i moguće se priključiti u sljedećih mjesec dana. Sljedeći termin radionica održat će se u subotu, 8. prosinca u 13 sati u prostorijama Pučkog otvorenog učilišta Poreč.

Na radionicama se bavi osnovama dramaturgije i kroz nju se uči o svim elementima stvaranja kazalište predstave, a zatim ih se i utjelovljuje u praktičan rad.

Radionice vode David Belas i Vesna Stilinović.

Vesna Stilinović akademska je glumica te se 20 godina bavi dramskom pedagogijom. Radi s mladima i odraslima, a dugogodišnja je prvakinja HNK Varaždin, gdje je ostvarila niz blistavih uloga. Dio svoje karijere bila je i redateljica na Hrvatskoj televiziji.

David Belas voditelj je Odjela glazbeno-scenske djelatnosti Pučkog otvorenog učilišta Poreč.  Multimedijalni je umjetnik, performer, redatelj i vizualni umjetnik koji u svojoj praksi teži k integraciji likovne i izvedbene umjetnosti.

Polaznicima radionica preporučuje se nošenje sportske/udobne odjeće, poželjno crne boje. Osim toga potrebna je kreativna energija i želja za učenjem i stvaranjem, dok prethodno znanje i iskustvo nisu potrebni.

Iskušajte se u svijetu amaterskog istraživačkog kazališta te uz znanja i vještine naših voditelja otkrijte mogućnosti kazališnog stvaranja!