Napeti ste, nervozni, ne možete spavati, koncentrirati se? Imate česte probleme na poslu? Nezadovoljni ste privatnim životom? Ne uspijevate pomiriti privatne i poslovne obveze? Osjećate se potrošeno, izgubljeno? Patite zbog kroničnog umora i iscrpljenosti? Upadate u česta depresivna stanja? Imate zdravstvenih problema koje povezujete s utjecajem stresa? Opterećeni ste mišlju kako život prolazi pokraj vas? Ili jednostavno mislite da sve može biti puno bolje?

U tom slučaju, razmislite o usvajanju učinkovite i znanstveno potvrđene tehnike opuštanja - osnovnog stupnja AUTOGENOG TRENINGA.

 

Autogeni trening (AT) je učenje tehnike samoopuštanja uz pomoć psihičke koncentracije kojoj je cilj poboljšanje tjelesnog, duševnog i emocionalnog zdravlja, uravnoteženje i usklađivanje uma i tijela, samoliječenje i samousavršavanje te poboljšanje kvalitete života.

 

Rezultati vježbanja autogenog treninga se vide brzo i pokazuju se u ublažavanju mnogih psihosomatskih poremećaja koje izaziva stres, u dalekosežnom razvoju svoje osobnosti, u jačanju samopouzdanja i u boljem rješavanju bilo kojeg problema.

 

AT na psihičkoj razini pomaže kod poremećaja kao što su neuroze, tjeskoba (anksioznost), depresija, panika, fobije (strahovi), nesigurnost, stidljivost, nesanica, noćne more, tikovi, mucanje, ovisnost o hrani, pušenju i alkoholu.

 

AT na  tjelesnoj  razini pomaže kod poremećaja kao što su bolovi, glavobolja, migrena, alergije, astma, šum u ušima, bolesti srca, povećan krvni tlak, probavne tegobe, mučnina, poremećaji kože, poremećaji menstruacije, spolni poremećaji, menopauza. AT pri porodu smanjuje bol i trajanje trudova.

 

Učinite nešto trajno za sebe! Posvetite se sebi jednom tjedno na tečaju opuštanja!

Uz stručnog voditelja tečaja uspjeh Vam je osiguran!

Početak tečaja: petak, 5.5.2017. od 17.00 - 18.00 sati

 

Trajanje tečaja: cca 15 sati (1 x tjedno po jedan do dva sata)

Mjesto održavanja tečaja: Pučko otvoreno učilište Poreč

Cijena tečaja: BESPLATNO!

Voditelj tečaja: Boris Radolović, dr. med. spec., licencirani instruktor autogenog treninga od 2008. godine.

 

Potrebno donijeti na tečaj: deblja spužva za vježbanje (cca 1,5cm), manji jastuk, felpa dekica. Sportski se odjenuti. Broj polaznika je ograničen!

 

Za informacije i prijave javite se na broj telefona 887-216.