Print

Radionice /

Production – in /filmska radionica/

Pučko otvoreno učilište Poreč
  • 0 kn

filmske radionice 2018

PRIJAVE: http://www.pulskafilmskatvornica.hr/prijave/prijava-na-5-production-in/

 

Dvije filmske radionice Pulske filmske tvornice za djecu i mlade u našem gradu
u sklopu 8. Porečdoxa, međunarodnog festivala dokumentarnog filma, Pučko otvoreno učilište Poreč u suradnji s Istarskom kulturnom agencijom - Agenzia culturale Istriana (IKA) organizira dvije besplatne filmske radionice - Production In i Radionicu animiranog filma. 

Production In - radionica namijenjena prije svega srednjoškolcima koji se žele okušati u izazovu stvaranja filma u devet dana - od ideje do realizacije. Na ovoj intenzivnoj radionici, koja će se održati od 19. do 26. listopada, desetak će autora realizirati svoj film. Radionica se sastoji od tri dijela -  razrade ideje i scenarija, snimanja te montaže, a namijenjena je svim kreativnim snagama Poreštine - srednjoškolcima, muzičarima, likovnim umjetnicima, medijskim djelatnicima, glumcima, plesačima, skejterima i svima ostalima sa i bez prethodnog iskustva rada s kamerama i montažom, ali sa iskustvom stvaranja i realizacije ideje u bilo kojem mediju. Radionica je prilagođena ostalim obvezama polaznika i traje uglavnom u popodnevnim satima, a počinje obaveznim sastankom u petak, 19. listopada u 19 sati.

Voditelji radionica: Marko Zdravković-Kunc, producent i filmski pedagog, Tomo Zidić, redatelj i scenarist, Michele Bulešić, montažer i snimatelj, Dorotea Cerin, redateljica i montažerka te izvršna producentica i redateljica Sanda Letonja-Marjanović.

Broj mjesta ograničen je na 10 polaznika!