Print

Kino / ponedjeljak, 19.6.2017.

FUNE: DJEVOJKE KOJE SANJAJU MORE

Kino Poreč
  • 21:00
  • 0 kn

Režija: Katia Bernardi
[Italija, 2016, 77 min]

Trailer: https://vimeo.com/151285245#at=0

Dvanaest 80-godišnjih "djevojaka" iz zabačenog talijanskog planinskog sela odlučuju prkositi reumatizmu, strahovima i ekonomskoj krizi i otići na more po prvi put u životu - i to u Hrvatsku. Filmsko putovanje u zajednicu žena odlučnih učiniti sve - čak i pozirati za kalendar ili se uhvatiti u koštac s internetom - kako bi po prvi put umočile stopala.

Katia Bernardi je završila povijest filma, te je dobitnica nagrade za mlade talente međunarodnog Backstage Festivala u Bolonji, 1998. godine. Radila je za mnoge produkcijske kuće, između ostalog za: Filmmaster (Rim), Colorado (Milano), te kao televizijska redateljica na Cinecinema Tele +. 2004. godine, osniva produkcijsku kuću KR Movie zajedno s Rodolfom Concerom. Odabrana filmografija uključuje naslove: "Arte Sella", "Auschwitz is my teacher", "The man of the light" i "Sloi. The factory of the invisibles". "Funne: Le ragazze che sognano il mare" bit će njen prvi dugometražni dokumentarni film.

ULAZ BESPLATAN!
Mjesta nije potrebno rezervirati.

Rezerviraj kino ulaznicu

Rezervacije se mogu vršiti na rezervacijskom sustavu http://rezervacije-poup.hr a podignuti do pola sata prije početka projekcije, u protivnom se brišu iz sustava.
Blagajna kina otvara sat vremena prije projekcije.

 

Cjenik:

Redovni kino program: 25,00kn
Marketinške / dobrotvorne akcije: 20,00 kn
Umirovljenici: 15,00 kn (uz predočenje potvrde o mirovini i osobne)
Studenti: 15,00 kn (uz predočenje indexa i osobne)
Festivali: 15,00 kn
Djeca ispod 7 godina: 15,00 kn
Osobe sa invaliditetom / pratitelji osoba koje se kreću pomoću invalidskih kolica: 15,00 kn
Organizirane školske matineje: 10,00 kn
Rođendanski popusti za djecu i mlade do 25 godina, grupe do 10 osoba: - 50% od ukupnog iznosa
Osobe koje se kreću pomoću invalidskih kolica: besplatno

Legenda kategorizacije filmova

 

kategorija-12.png

Kategorija "12" označava filmove čiji sadržaj ili dijelovi sadržaja nisu preporučeni za maloljetnike mlađe od 12 godina.

 

kategorija-15.png

Kategorija "15" označava filmove čiji sadržaj ili dijelovi sadržaja nisu preporučeni za maloljetnike mlađe od 15 godina.

 

kategorija-18.png
Kategorija "18" označava filmove čiji sadržaj je preporučen isključivo punoljetnim osobama i nije preporučen za maloljetnike.