Print

Radionice /

Ciklus radionica iz tjelesno integrativne terapije

Pučko otvoreno učilište Poreč
  • 250 kn

Ciklus od četiri radionice sa fokusom na upoznavanju svog vlastitog zdravog  autoriteta. Što znači imati zdrave granice? Govorite li da i kada biste najradije rekline?  U  kojoj mjeri u svakodnevnom životu imate pritisak da budete dobri što vam ne dopušta da se iskreno izrazite?  Kada je krivnja zdrava, a kada je krivnja nezdrava? Kako se  suočiti s kritikama i zašto kritika boli? Je li vam poznat glas koji vam govori da budete ponizniji, da se zadovoljite s manjim jer je drugima još gore? Radionica nudi predavanje i iskustvene vježbe u grupi po određenim temama.

Pučko otvoreno učilište Poreč nudi ciklus od četiri radionice s ciljem pronalaska vlastitog zdravog autoriteta i zdravih granica.

Poklonite si iskustvenu radionicu iz tjelesno integrativne terapije koja će se održati po temema: osobne granice, krivnja, unutarnji kritičar, nesvjesna uvjerenja

Zašto ne mogu reći ne? Za što sam sve kriv/a? Tko je moj unutarnji kritičar? Kako se vežem?

 

Termini radionica:

  • 3.3.2018. (Zašto ne mogu reći NE)
  • 17.3.2018. (Za što sam sve kriv/a?)
  • 31.3.2018. (Tko je moj unutarnji kritičar?)
  • 14.4.2018. (Koja su moja nesvjesna uvjerenja?)

 

Trajanje radionice: 3 sata
Cijena: 250,00kn

Voditeljice radionice su Mara Ugrin i Anna Aigner edukantice Centra za integrativni razvoj iz Zagreba.

 

O voditeljicama:

Moje ime je Anna Aigner. Profesionalno se bavim integrativnom tjelesno orijentiranom psihoterapijom. Živim i radim u Zagrebu gdje u privatnoj praksi radim u "Prostoru", Tratinska 44.

Potaknuta vlastitim iskustvom majčinstva posvetila sam se edukaciji o ovakvoj vrsti terapijskog rada, posebice proučavanju razvojnih fazi djeteta te kako utječu na kasniji rast i razvoj čovjeka.

Moja je motivacija bila želja da steknem saznanje o svojim nesvijesnim obrascima te da ih prihvatim i promjenim kako ih ne bi prenosila dalje na svoju kćer.

 

Zovem se Mara Ugrin. Profesionalno se bavim integrativnom tjelesno orijentiranom psihoterapijom.

Rodom sam iz Rovinja, a živim u Zagrebu gdje u privatnoj praksi radim u "Prostoru", Tratinska 44. Integrativnoj, tjelesno orijentiranoj psihoterapiji dovela me velika radoznalost prema dubljem ljudskom psihološkom funkcioniranju. Od malih sam nogu voljela proučavati ljude i pitala se koji su dublji razlozi njihovog ponašanja.

Kroz edukaciju sam dobila odgovore koje sam tražila, koji su mi ponajprije pomogli da bolje upoznam sebe, a zatim i da druge vodim kroz isti proces upoznavanja.

Zahvalna sam na povjerenju kojeg mi daju moji klijenti otvarajući se i iskreno me raduje kad mogu pomoći nekome stvoriti bolji odnos sa samim sobom, korak po korak.